Zoek

Het Werkplein

Op uw weg naar werk krijgt u begeleiding van een werkconsulent, volgt u (sollicitatie)trainingen,  maakt u uw cv op orde en gaat u solliciteren. Dit doen we samen met u op het Werkplein. Het Werkplein is dé locatie waar alles rondom het starten met werken samenkomt.

Het Werkplein bevindt zich in het pand aan de George Stephensonweg in Vlaardingen. In een gastvrije omgeving en op een informele manier werken we samen met u naar betaald werk. Op het Werkplein zijn verschillende zitplekken, is er een computerhoek, vindt u de nieuwste vacatures en kunt u met uitzendbureaus spreken. 

Open Leerwerkcentrum (OLWC)

De computerplekken horen bij het Open Leerwerkcentrum (OLWC). Heeft u een computer nodig om uw cv te maken, aan te passen of wilt u solliciteren? Dan kunt u gratis gebruik maken van deze computers. Er is een medewerker aanwezig die u hierbij kan helpen. Bekijk hieronder de openingstijden.   

Gastvrouw ontvangt gast op het Werkplein Barista op het Werkplein
Twee mensen werken in het Open Leerwerkcentrum Ontmoetingen op het Werkplein

            

Vacature-overzicht

Benieuwd naar de nieuwste vacatures? Deze vindt u op het Werkplein. Een passende vacature gevonden? Dan  kunt u direct solliciteren achter één van de computers.

Het Werkplein is in het pand aan de George Stephensonweg 43 in Vlaardingen. Plan uw reis met www.9292.nl of via een routeplanner.

Het Open Leerwerkcentrum op het Werkplein is van maandag t/m donderdag geopend van 08.30 uur tot 16.00 uur. En op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.

Bij een matchsessie voeren kandidaten gesprekken met team werkstroom (matchmakers). Deze matchmakers zijn op de hoogte van de nieuwste vacatures en staan in contact met bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers.  Zij kijken of er voor u een passende baan is en wat uw volgende stap is. Dat kan zijn:

  • U gaat drie maanden actief op zoek naar betaald werk. De medewerker van team werkstroom helpt u daarbij. 
  • U  krijgt een vervolggesprek. Hierin maakt u afspraken,  bijvoorbeeld het maken van een passend cv voor een bepaalde vacature.
  • Bent u toch nog niet klaar voor betaald werk? Bijvoorbeeld omdat uw schulden nog niet op orde zijn of er nog geen kinderopvang geregeld is? Dan gaat u eerst met een werkconsulent aan de slag om deze zaken te regelen.