Zoek

Uw mening telt

Met onze diensten ondersteunen wij inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam op weg naar zelfredzaamheid. Om dit goed te kunnen doen, hebben wij uw hulp nodig. Helpt u de dienstverlening van Stroomopwaarts te verbeteren? Dat kan op twee manieren!

 

De Adviesgroep Stroomopwaarts

Stroomopwaarts heeft haar eigen adviesgroep!  Deze Adviesgroep adviseert over de manier waarop wij het vastgestelde beleid uitvoeren. Of voordat wij een nieuwe werkwijze of regeling invoeren.  De adviesgroep komt 1 keer in de twee maanden bij elkaar. Meer informatie leest u in het reglement Adviesgroep Stroomopwaarts.

 

Samenstelling adviesgroep

Op dit moment bestaat de Adviesgroep uit 9 leden (inclusief de voorzitter en secretaris). De Adviesgroep bestaat maximaal uit 11 leden. De samenstelling van de Adviesgroep is een afspiegeling van de doelgroepen van Stroomopwaarts. De huidige Adviesgroep bestaat nu uit:

  • 3 cliënten met een bijstandsuitkering waarvan 1 client jongere tot 27 jaar;
  • 1 bestuurssecretaris Stichting Leergeld
  • 1 directeur kindcentrum
  • 1 vertegenwoordiger maatschappelijke keten
  • 1 voorzitter (voormalig manager sociale zaken)
  • 1 secretaris (vertegenwoordiger maatschappelijke keten)

Functies in de Adviesgroep

Wilt u deel uitmaken van de Adviesgroep Stroomopwaarts?

Stuur uw sollicitatiebrief met een motivatie naar  adviesgroep@stroomopwaarts.nl. Een sollicitatiecommissie beoordeelt de ontvangen sollicitaties.  Wilt u meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact op met beleidsadviseur Lisa Rook.

 

Geef uw mening!
Doe mee met het digitale klantenpanel

De tweede manier waarop u ons kunt helpen de dienstverlening te verbeteren is door lid te worden van het klantenpanel.

 

Uw mening telt

Heeft u een uitkering via Stroomopwaarts of maakt u gebruik van onze schuldhulpverlening, de Formulierenbrigade, het Open Leerwerkcentrum of aanvullende regelingen? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening! Als lid van ons digitale klantenpanel ontvangt u vier keer per jaar een enquête. Uw inbreng helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening te vergroten.

Aanmelden voor het klantenpanel kan eenvoudig. Stuur een mail naar geefjemening@stroomopwaarts.nl.