Werken bij Stroomopwaarts

De sociale diensten van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam en de sociale werkvoorzieningen Dukdalf, TBV en BGS vormen vanaf 1 juli 2015 Stroomopwaarts MVS. We zijn een regionaal participatiebedrijf en helpen mensen op weg naar werk. Onze 1400 medewerkers staan klaar voor alle werkzoekenden en werkgevers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Ondernemers kunnen bij ons terecht om handen en voeten te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. En om eenvoudig werk uit te laten voeren door mensen met een beperking, zodat ook zij volop kunnen meedoen aan de samenleving. We stimuleren werkgevers zelf ook mensen aan te nemen die een arbeidsbeperking hebben of die al wat langer niet hebben gewerkt. En inwoners die dat écht nodig hebben, geven we een extra steuntje in de rug.

Organisatorisch bestaat Stroomopwaarts MVS uit een directie, een Unit Bedrijfsvoering, een Unit Instroom, een Unit Ontwikkeling en Uitstroom, een Unit Beleid en een Unit Werkleerbedrijf.

Volg Stroomopwaarts op Twitter (@Stroom_Opwaarts) of LinkedIn om nieuwe vacatures direct te ontvangen.

Stageplaatsen

Zoek je een stageplaats? Kijk of je een geschikte stageplaats op deze site ziet staan waarop je kunt reageren.  Daarnaast kun je ook zelf een verzoek voor een stageplaats indienen. Stroomopwaarts heeft een procedure voor stagelopen. Neem deze procedure goed door voordat je solliciteert op een stageplek.

Traineetraject

Ben je pas afgestudeerd op mbo-, hbo- of wo-niveau en wil je naast werkervaring opdoen ook werken aan je ontwikkeling? Dan is een tweejarig traineetraject bij Stroomopwaarts wellicht iets voor jou. Binnenkort zijn hier onze beschikbare traineeplekken te vinden.

Vacatures

Als er vacatures zijn, staan ze in het linkermenu.

Uitgelicht