Rub Scrub kiest voor Stroomopwaarts om meerwaarde te creëren

“Onze scrubs zijn puur en natuurlijk. Daar hoort ook een puur verhaal bij. Over zaken doen met hart en ziel. Daarom werken wij samen met Stroomopwaarts. Sociaal ondernemen sluit naadloos aan bij de filosofie van ons bedrijf en zorgt voor meerwaarde”, aldus Leslie Korteweg van The Rub Scrub.

Leslie en haar zakelijk partner Céline Willems hebben onlangs een eigen machine aangeschaft en bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts in Schiedam laten plaatsen. “Dit geeft aan dat wij veel vertrouwen hebben in de toekomst en onze samenwerking”, stelt Leslie. Het plakken van de etiketten op de zakjes scrub had The Rub Scrub al eerder ondergebracht bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts.

 “Hier waren we zeer tevreden over, vandaar dat we nu de volgende stap hebben gezet”, zegt Leslie. “De medewerkers van het Werkleerbedrijf zijn zeer behulpzaam en betrokken en de flexibiliteit is groot. Daarnaast willen wij met onze onderneming ook graag een bijdrage leveren aan een betere maatschappij en kansen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo werken we met elkaar aan een mooie win-win situatie voor alle betrokken partijen.”

Rub scrub
Het Amsterdamse bedrijf The Rub Scrub heeft de samenwerking met het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts uitgebreid. Rechts op de foto accountmanager Fadime Hoevenaars van Stroomopwaarts en links op de voorgrond werkbegeleidster Gerda Halfwerk.

 

Uitgelicht