#Kanduswel: nieuw jaar, nieuwe verhalen

Sinds het aanbreken van het nieuwe jaar verschijnt er elke week weer een nieuw verhaal op Kanduswel.nl. Deze week staat Elvis Tavaris in de schijnwerpers. Via John de Wolf kwam hij in contact met Bud Holland, waar hij inmiddels in vaste dienst is getreden. En daar doen we het voor!

Elvis wilde de uitkering uit, en een baan bemachtigen: “Ik wil dat mijn zoons trots op mij zijn.” En dat is gelukt: hij werkt als loodsmedewerker en heftruckchauffeur bij Bud Holland. Zijn tip voor werkzoekenden? Blijf doorgaan! "Misschien bevind je je nu op een moeilijk pad, maar er is ergens een deur open.” Bekijk Elvis’ ervaring op de website. Hier vind je ook het verhaal van Bud Holland-directeur Peter Hobert.

Wat is Kanduswel?

www.kanduswel.nl is het platform waarop wij eerlijke en inspirerende verhalen van cliënten, medewerkers en ondernemers verspreiden. Waarom? Omdat er zoveel mooie verhalen binnen Stroomopwaarts bestaan en die delen we graag met jullie.

Deel het geluk

Ben jij betrokken bij Stroomopwaarts en heb jij een mooi, ontroerend of bijzonder verhaal te vertellen? Of ken je een cliënt, medewerker, ondernemer of ander persoon in jouw omgeving met een inspirerend verhaal? Deel het met ons!

Geen enkel verhaal missen? Volg dan de Kanduswel facebookpagina.

Elvis en Peter

Uitgelicht